Een sponsor stelt zich voor:

16 januari 2019


Wij willen onze sponsoren graag een "podium geven" op onze (vernieuwde) website om zichzelf en hun onderneming voor te stellen.
Deze maand - Godfroy Assurances

Hallo leden van TVE,

Mijn naam is Danny Philippart, echtgenoot van Yvonne en trotse vader van Gus en Tuur. 
Sinds 2008 run ik samen met mijn compagnon Theo Decker en onze 2 trouwe medewerksters Mieke Abrahams en Irma Hof, het onafhankelijk financieel advieskantoor Godfroy Assurances. Wij adviseren en bemiddelen in o.a verzekeringen, hypotheken en pensioenen voor zowel de particuliere markt alsmede het MKB. 

Stukje historie
Het kantoor kent zijn oorsprong in 1900 en is van origine een Maastrichts familie bedrijf. De laatste “Godfroytelg” heeft in 1984 afscheid genomen van het bedrijf, maar de naam is altijd blijven bestaan. In 2001 heeft Theo, die toen al 13 jaar bij Godfroy Assurances werkte, besloten om het kantoor over te nemen en meteen te verhuizen naar Mesch. Mieke en Irma waren toen ook al verbonden aan Godfroy Assurances wat wel aangeeft dat wij een hecht en ervaren team zijn.
 In 2006 heb ik me na 7 mooie jaren bij SNS Bank bij dit team aangesloten en in 2008 ben ik mede eigenaar geworden van dit mooie bedrijf.

Hoe gaan we te werk?
Wij beginnen de kennismaking met onze klanten altijd met een vrijblijvend gesprek waarin we gewoon rustig gaan bekijken wat de wensen en/of problematieken zijn, maar waarin we vooral de tijd nemen om goed te luisteren.
Tijdens het gesprek nemen we ook de stappen door die gemaakt moeten worden om tot een goed advies te komen zodat de klant op voorhand exact weet waar hij/ zij aan toe is. Deze stappen kunnen voor ieder advies traject uiteraard anders en soms horen daar uiteraard ook indicatieve berekeningen bij.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?
Voor de volgende zaken kunt u bij ons terecht;

·       Hypotheekadvies; aankoop woning, omzetten hypotheek ivm echtscheiding of andersoortige hypotheekomzettingen, rente verlengen, etc etc…..
·       Adviseren/ afsluiten nieuw verzekeringspakket of adviseren/ oversluiten van een bestaand verzekeringspakket,
·       Pensioenadvies in de breedste zin van het woord
·       Algemeen financieel advies voor zowel de ondernemer (ook ZZP-ers) als de particulier.

Ik hoop jullie op deze manier meer inzicht te hebben gegeven in ons bedrijf. Mochten jullie nog meer info willen of gebruik willen maken van onze diensten dan hoor ik dat uiteraard graag.
 
 Danny Philippart
 e: [email protected]
t: 043-3211411 of 06-10651114

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

043-4092883

Tennispark TV Eijsden

Moutheuvelweg 7
6245 SL Eijsden