TVE daagt jou uit!! Word jij of worden jullie onze nieuwe clubkampioen(en) van 2020?

09 juli 2020


TVE leden, GAME ON!

Want ondanks dat er veel toernooien dit jaar niet doorgaan, waaronder ons eigen Cramignon toernooi, kunnen wij ons toch opmaken voor de TVE clubkampioenschappen 2020!

Wie gaat de geschiedenisboeken in? Welke mensen worden herkend bij de Plus na 23 augustus? Wie mag een jaar lang teren op de winst en een beker op de schoorsteen?

Bekijk alle categorieën en meld je direct aan via deze link: https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=260884DF-F8D1-4468-9163-D66D06AFE340

Belangrijk om te weten: de TVE clubkampioenschappen is bedoeld voor iedereen! Dus voor zowel de recreatieve als de competitiespelers, jeugd, jong & oud, alle speelsterktes > iedereen gaat leuke potjes tennis spelen! Gezien de aanwas van nieuwe (zomer)leden willen we ook jullie oproepen deel te nemen. Inschrijven kan per gewenste speelsterkte. Dit is een mooie kans om eens tegen anderen van gelijkwaardig niveau te spelen en andere leden te leren kennen.  

De clubkampioenschappen vinden plaats in week 34 van maandag 17 augustus tot en met zondag 23 augustus. Door de week beginnen we om 18:00 uur met drie speelrondes. In het weekeinde beginnen we om 10.00 uur met in principe vijf speelrondes. Alle finales vinden plaats op zondag 23 augustus vanaf 10.00 uur. Na de prijsuitreikingen (plusminus 17.00 uur) is er nog een borrel voor iedereen die aan het toernooi heeft meegedaan, mits de richtlijnen dat toestaan. Ook is er tijdens de finaledag weer een heerlijke BBQ, zodat ook de inwendige mens goed verzorgd wordt.  

Let op: voor de senioren (50+) die graag apart willen spelen tegen andere leeftijdsgenoten, dit is mogelijk. Selecteer jouw categorie waarin je graag wilt spelen en geef even aan via het vakje ‘opmerkingen’ dat jij graag tegen andere 50+ spelers speelt.

En de jongsten zijn ook van harte welkom. Wij zorgen voor een juiste verdeling van rood, oranje en groen nadat wij de inschrijvingen bekeken hebben. Voor deze tenniskids voorzien wij nu een ‘minitoernooi’ tijdens het finaleweekend. Meer info volgt.

1 ding is zeker: het wordt een fantastische week!  

Dus heb jij zin om een leuk balletje te slaan, nieuwe mensen te leren kennen, een lekker drankje te drinken op ons terras; doe dan vooral mee en misschien word jij de nieuwe clubkampioen…  

Met sportieve groet,      

 

Valerie, Frank, Frederique, Bas, Maurice en Philippe.  

Voorwaarden TVE Clubkampioenschappen.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 43 409 2883

Tennispark TV Eijsden

Moutheuvelweg 7
6245 SL Eijsden