Beschikbaarheid banen

Beschikbaarheid banen tijdens competitie dagen

Tijdens competitiewedstrijden altijd één baan beschikbaar voor recreatieve spelers.

Dit betekent:

1) Zijn er bij de start van competitiewedstrijden geen recreatieve spelers aanwezig dan kunnen alle banen voor de competitie worden gebruikt.

Komen er tijdens de competitiewedstrijden alsnog spelers die vrij willen spelen dan is de eerstvolgende baan die beschikbaar komt voor hen bestemd. Deze recreatieve spelers kunnen zolang doorspelen als zij willen maar moeten zich wel gewoon aan de afhangregels houden en rekening houden met aflossing door eventuele andere recreatieve spelers. De betreffende baan kan dus niet worden geclaimd voor de competitie zolang er recreatieve spelers zijn.

2) Zijn er bij de start van de competitiewedstrijden wel recreatieve spelers aanwezig dan kunnen die spelers op één baan door blijven spelen zolang zij willen (zie hierboven). Worden meerdere banen gebruikt door recreatieve spelers dan maken de spelers die het langst op de baan staan als eerste plaats voor de competitiewedstrijden.

Zijn er voor de competitie minder dan vijf banen nodig dan kunnen de leden die vrij willen spelen de banen die overblijven vanzelfsprekend ook gebruiken.

NB: Recreatieve leden ofwel ‘leden die vrij willen spelen’.      

NB: Bovenstaande heeft betrekking op de competitiedagen, niet van toepassing tijdens het open Cramignon Toernooi en tijdens de door de TC georganiseerde onderdelen (zoals inloopavonden etc.).

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 43 409 2883

Tennispark TV Eijsden

Moutheuvelweg 7
6245 SL Eijsden