advies

Consilio Tax & Law adviseert ondernemers en particulieren op (euregionaal) fiscaal en juridisch gebied.

Consilio Tax & Law, gelegen in het historisch centrum van Maastricht op een steenworp afstand van het Vrijthof en de St. Servaasbasiliek, is een juridisch en fiscaal advieskantoor. Begeleiden van ondernemers en particulieren en oplossen van juridische en fiscale vraagstukken. Advisering is de core activiteit, over structuren van ondenemingen, beleggingen en overnames.

Speciale aandacht is er voor het grensoverschrijdend werken en ondernemen in de Euregio. ‘Waar en hoeveel belasting moet ik betalen? Waar en waarvoor ben ik sociaal verzekerd? Kan ik na mijn verhuizing nog steeds de hypotheekrente aftrekken? En voor ondernemers: Welke rechtsvorm moet gekozen worden? Richt ik een Belgische BV of Duitse GmbH op, of open ik alleen een vestiging? Wat zijn de gevolgen voor de belastingdruk? Hoe financier ik de buitenlandse activiteiten? Hoe gaat het met personeel? Kan ik personeel overhevelen en wat zijn daar de consequenties van? Welk arbeidsrecht is dan van toepassing en wat zijn de financiële gevolgen voor het personeel? Wat is de invloed op de arbeidskosten voor de werkgever? Hiervoor biedt Consilio Tax & Law een integrale aanpak, advies op zowel juridisch als fiscaal vlak.

En na het advies kan de klant ook administratief ontzorgd worden. Het verwerken van de administratie die de klant online aanlevert, het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van aangiften evenals het voeren van de Loonadministratie kan dan verzorgd worden.  

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 43 409 2883

Tennispark TV Eijsden

Moutheuvelweg 7
6245 SL Eijsden

KVK-nummer

40203319