Tennissen gedurende de winter?

Winterabonnement

WINTERTENNIS IN EIJSDEN BIJ TVE !

Beste (potentiële) wintertennissers,

De najaarscompetitie begint en loopt tot eind oktober.

Maar ja wat dan…. In winterslaap vallen is natuurlijk niets voor jullie en in een hal tennissen is ook niet aantrekkelijk voor iedereen en nogal kostbaar. Bij rustig winterweer buiten tennissen is echt HEERLIJK!

Daarom maken we jullie graag attent op de mogelijkheid om WINTERLID te worden van TV Eijsden.

Onze Red Court banen zijn praktisch altijd bespeelbaar, behalve als ze zijn bedekt door sneeuw en ijs.

Voor de onveranderde sportieve bijdrage van 35,-- p.p. (junioren 17,50 p.p.) kunnen jullie weer onbeperkt spelen op onze banen (alle 6 met verlichting), van 1 november van het lopende jaar t/m 31 maart van het nieuwe jaar, 5 maanden lang dus en 7 dagen per week, van 09.00 tot 23.00 uur.

 

Daartoe activeren we jouw KNLTB spelerspasje en daarmee verschaf je jezelf, via de fietspoort, toegang en kun je ook de deur naar de kleedkamers, waar zich ook de knoppen van de baanverlichting bevinden, probleemloos openen.

Lever de spelerspasjes bij mij in uiterlijk 24 oktober, we lezen ze dan in en als er betaald is kunnen jullie ze weer bij mij ophalen en kunnen jullie aan de gang ! Heb je zelf geen pasje dan stellen wij een leenpasje ter beschikking.

In geval van drukte (komt niet vaak voor, maar geen garanties wat dat betreft) gelden voor jullie de zelfde afhangregels als voor leden van TVE. Single 30 minuten, dubbel 60 minuten.

Alleen in maart, als men zich weer in vorm wil spelen, wil het wel eens wat drukker zijn.

Aanmelden kan als individu, per koppel, maar liefst per groepje, bij:   

[email protected]

Bellen voor meer info mag ook op:  0653 760 362.

adres is : Beezepool 56, 6245 JK EIJSDEN

Je wintertennis bijdrage maak je uiterlijk 24 oktober over naar de bankrekening t.n.v. Tennisvereniging Eijsden te weten:    NL34RABO0115099158

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 43 409 2883

Tennispark TV Eijsden

Moutheuvelweg 7
6245 SL Eijsden