Inschrijven voor het jeugdkamp is mogelijk!!

15 mei 2024

Beste ouders, jeugdleden,

Het jeugdkamp van dit jaar zal net als vorig jaar plaatsvinden op het tenniscomplex van EPV, te ENCI. Hetgeen wel anders is dan andere jaren, is dat we het jeugdkamp na de schoolvakantie zullen houden, waar we dit normaal gesproken vooraf lieten plaatsvinden. Dit heeft te maken met beschikbaarheid van de locatie, gecombineerd met een drukke agenda aan onze zijde.

Het concept is hetzelfde als afgelopen jaren. We verzamelen omstreeks 11u op locatie zodat we gezamenlijk alle tenten kunnen opzetten, gevolgd door een gezamelijke lunch. Vervolgens gaan we vooral plezier maken aan de hand van diverse spelletjes, lekker veel tennissen, maar wel met de nodige vrijheid voor de kids om zelf te bepalen waar ze zich graag mee bezig houden. We hebben vooral gemerkt dat dit goed werkt bij onze kids.

Inschrijven kan via -- DEZE -- link. Binnen het inschrijfformulier stellen we een aantal vragen waarmee alles duidelijk wordt voor ons. Vanuit daar kun je tevens direct de eigen bijdrage overmaken van 15 euro per kind, via iDeal.

Mocht je vragen hebben, stuur deze aub naar [email protected] en schrijf vooral in!!

Hopelijk tot dan,

Mvg, de jeugdcommissie

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 43 409 2883

Tennispark TV Eijsden

Moutheuvelweg 7
6245 SL Eijsden

KVK-nummer

40203319